Grande Absente + Kartonik
Grande Absente to kompozycja alkoholu, cukru, wyciągu z piołunu, anyżu, melisy, mięty i naturalnych barwników.
Jest 11 produktów.
Grande Absente to kompozycja alkoholu, cukru, wyciągu z piołunu, anyżu, melisy, mięty i naturalnych barwników.
Absente to likier skomponowany z alkoholu, cukru i wyciągu z ziół, przede wszystkim piołunu, anyżku, melisy i mięty. Piołun jest bardzo gorzki, jednak w tym trunku gorycz ta jest zrównoważona dosyć wysoką zawartością cukru. Ilość tujonu jest ściśle nadzorowana i zgodna z prawem. Tu w małej zgrabnej buteleczce 100 ml.
Absente to likier skomponowany z alkoholu, cukru i wyciągu z ziół, przede wszystkim piołunu, anyżku, melisy i mięty. Piołun jest bardzo gorzki, jednak w tym trunku gorycz ta jest zrównoważona dosyć wysoką zawartością cukru. Ilość tujonu jest ściśle nadzorowana i zgodna z prawem. Wersja prezentowa z łyżką ;)
Absente 25 FLUO to nowy pomysł przesuwający granice wyobraźni i fantazji w świecie absyntu. Trunek ten zwany zieloną wróżką, jeszcze nigdy nie miał tak pasującego do nazwy wyglądu. Jego zielony kolor został wzmocniony oraz przystosowany do świecenia w ciemności dzięki naturalnemu dodatkowi witaminy B2.
Ten wyjątkowy gin pochodzi z francuskiej Prowansji. Powstaje w wyniku maceracji i destylacji jagód jałowca, świeżych cytryn, skórek limonki, różowego pieprzu i kardamonu.
Unikalny, pierwszy na rynku gin kawowy o intensywnym i głębokim, mahoniowym kolorze.
Gin XII jest destylowany rzemieślniczo, a swoją nazwę zawdzięcza dwunastu botanikaliom, które stanowią podstawę jego stworzenia.
To likier powstały ze zmieszania białego wina, winnego likieru, chinowca, słodkich i gorzkich pomarańczy i cukru trzcinowego oraz infuzję: korzenia gencjany z góry Lure oraz słodkich pomarańczy.
Trunek ten to kompozycja zielonych, zbieranych w 2 połowie czerwca orzechów włoskich, czerwonego wina, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków, mocnego alkoholu i cukru trzcinowego.
Dobrze schłodzony Orange Colombo jest nie tylko aperitifem, może być również niezwykle przyjemnym i orzeźwiającym towarzyszem deserów owocowych.
Lekki i łagodny aperitif oparty na bardzo starej, rodzinnej recepturze. Jego nazwa ma oddawać ducha Prowansji: Rinquinquin oznacza w lokalnej mowie „orzeźwienie”.